Shabania_bedrijfsauto

SHABANIA Schoonmaakbedrijf

Wist u dat diverse onafhankelijke onderzoeken hebben aangetoond dat werknemers beter presteren in een schone werkomgeving? Schoonmaakbedrijf Shabania neemt deze uitkomsten zeer serieus. Shabania is al meer dan 25 jaar actief en ervaren in de meest uiteenlopende bedrijfstakken: van huisartspraktijken tot dagverblijven en van bioscoopzalen tot algemene kantoorruimtes.

Ons familiebedrijf bestaat uit een hecht team en dankt zijn bestaan al jaren aan positieve mond-tot-mond reclame. Vol trots kunnen wij zeggen dat wij met onze klanten een duurzame relatie hebben opgebouwd die tot wederzijdse tevredenheid heeft geleid.

Groot of klein budget? Binnen of buiten Amsterdam? Alles is mogelijk. Elke opdracht is op maat en aangepast aan uw wensen en behoeften. Door de korte communicatielijnen garandeert ons bedrijf u altijd een vakkundige oplossing en een snelle reactie op uw vragen en/of opmerkingen.

Nog even de voordelen voor u op een rij:

  • Al meer dan 25 jaar actief in de schoonmaakbranche
  • Altijd bekende en vriendelijke gezichten op de werkvloer
  • Geen tussenpersonen, maar altijd een directe verbinding en één vast aanspreekpunt
  • Wij werken met groene producten. Goed voor het milieu en goed voor uw werknemers
  • Onze werkwijze & prijzen zijn altijd helder en eerlijk en aangepast aan uw wensen en behoeften

BETROKKEN & ERVAREN

Actief in de in de meest uiteenlopende branches: van huisartspraktijken tot dagverblijven en van bioscoopzalen tot algemene kantoorruimtes.

VAKKUNDIG & MILIEUVRIENDELIJK

Bij Shabania zetten wij ons personeel, middelen en machines efficiënt in. Dit resulteert in een vakkundig onderhoud van uw schoonmaakobject. Wij maken altijd gebruik van milieuvriendelijke producten.

OPDRACHTEN OP MAAT

Eenmalig of een terugkerende klus? Groot of klein budget? Binnen of buiten Amsterdam? Elke opdracht is op maat en aangepast aan uw wensen en behoeften.

© Copyright 2015 Shabania Schoonmaak Regio Amsterdam